O V ER  O N S

We stellen ons graag aan je voor.

It’s Marketing is een jong en snelgroeiend online marketing bureau. Wij zijn gestart in 2017 en sindsdien elk jaar uitgebreid. Wij maken online impact voor onze klanten. De wereld wordt steeds digitaler. Wij helpen onze klanten om hun bedrijf of merk zo goed mogelijk te presenteren in deze online wereld. Als vaste partner werken we samen naar hetzelfde doel: online impact.

Waarom we het doen

Bij It’s marketing worden we gedreven door de altijd veranderende uitdagingen dat het digitale ondernemen met zich mee brengt. Door onze liefde voor ondernemen  en nieuwsgierigheid krijgen we energie van het leren kennen en ontwikkelen van verschilllende bedrijven en de mensen die daarbij horen.

Wat we doen

In elke ondernemer zit een goed idee en de passie om wat van dat idee te maken. Echter heeft niet elke ondernemer de know-how en de vaardigheden om zich succesvol te plaatsen in de constant groeiende digitale wereld. Wij zetten ons in voor die ondernemer zodat zijn of haar idee ook online volledig tot bloei kan komen.

Hoe we het doen

Onze bedrijfsvoering wordt gefundeerd door samenwerking en ambitie. Omdat we doen wat we leuk vinden, kunnen we altijd voor het beste resultaat gaan. We zijn niet vies van hard werken, maar ook zeker niet van een lolletje. Samenwerking is bij ons dynamisch, flexibel en we nemen onze klant erg serieus.

O N S  T E A M

Jouw eigen digital marketing team buiten de deur.

 

Hans Drijver

Hans Drijver

Eigenaar / Digital Marketeer

Max van Beek

Max van Beek

Digital Marketeer

Robin Groote Schaarsberg

Robin Groote Schaarsberg

Digital Marketing Stagiair

Jij?

Jij?

Wij staan altijd open voor nieuw talent! Heb jij interesse in Digital Marketing en wil je werken bij een jong en snelgroeiend Digital Marketing bureau? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar: sollicaties@itsmarketing.nl

Gevestigd in Zwolle

Uitkijkend op de Sassenpoort, in de binnenstad van Zwolle, is ons kantoor gevestigd. Ons kantoor is lopend te bereiken vanaf het station in Zwolle. Ook kan je de auto bij ons parkeren. Laat je even weten als je langs komt? Dan zetten wij de koffie alvast klaar!

Hans Drijver

Opgegroeid met het internet en vanuit een passie over alles wat met online te maken heeft, ben ik in 2017 tijdens mijn studie Bedrijfskunde online marketing bureau It’s Marketing gestart.  Ik vind het leuk om het gehele proces bij een klant mee te maken; van het uitdenken van de strategie tot het opzetten van de campagnes. Zo ben je maximaal betrokken en zorg je samen voor het meeste resultaat.

Hij staat voor je klaar!

Naar welk e-mailadres kunnen we het e-book sturen?

We hebben hem verstuurd. Check je mailbox!

Google Ads dashboard download

Hij staat voor je klaar!

Naar welk e-mailadres kunnen we het dashboard sturen?

We hebben hem verstuurd. Check je mailbox!

Claim nu je gratis webshop analyse!

14/50 beschikbaar

Bedankt voor je aanvraag. We gaan direct voor je aan de slag! Je kan de analyse binnen 1 week in je mailbox verwachten.

SEO dashboard download

Hij staat voor je klaar!

Naar welk e-mailadres kunnen we het SEO dashboard sturen?

We hebben hem verstuurd. Check je mailbox!

Website snelheid dashboard download

Hij staat voor je klaar!

Naar welk e-mailadres kunnen we het website snelheid dashboard sturen?

We hebben hem verstuurd. Check je mailbox!